12 maart clinic Rechtrichten- Arnhem

event header ST-NL - vijf trainingspilaren 2016-01
Even trainen zonder plassen, regen, sneeuw? Carola Beekman zal op 12 maart 2016 een clinic verzorgen in Arnhem.

Met Rechtrichten streven we fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans in paard en ruiter. Zo kunnen jullie sterk, gezond en vol plezier samen werken.

Je leert tijdens deze clinic meer over de theorie en de praktijk over hoe je je paard op een fijne manier kunt trainen middels de trainingsmethode Rechtrichten.

Er is plek voor maximaal 6 praktijkdeelnemers die zich graag verder willen verdiepen in het Rechtrichten. Jullie zullen onder begeleiding van Carola Beekman een intensieve trainingsdag volgen. De clinic bestaat uit theorielessen en 2 individuele praktijklessen.

Naast praktijkdeelnemers kun je ook als theoriedeelnemer bij deze clinic aanwezig zijn. Je zult de lessen bijwonen van de praktijkdeelnemers, demo trainingen en Carola Beekman zal tijdens de theoriesessies vertellen over de vele aspecten van het Rechtrichten en de natuurlijke scheefheid, daarnaast is er natuurlijk ruimte om je vragen te stellen. Kom als toeschouwer kijken op de verwarmde tribune!

Carola Beekman vloog al de wereld over om clinics te geven in Amerika, Zuid Afrika, Qatar, Finland en Kazachstan. Daarnaast heeft ze veel klanten in Nederland en komen buitenlandse klanten naar haar om te trainen. Tot slot coacht ze vele ruiters online, met het door haar ontworpen “Equestrian Image coaching”.

Wil jij je kennis en vaardigheden verdiepen in de trainingspilaren van het Rechtrichten?

Grondwerk | Longeren | Werken aan de hand | Rijden | Werken in vrijheid

Wil je in contact komen met gelijkgestemden?

Kom dan naar deze clinic! We maken er een leerzame en gezellige dag van!

Het programma:
Interacieve theorie
Praktijklessen  & demo trainingen
Lunch
Interactieve theorie
Praktijklessen  & demo trainingen

Enkele voorbeelden van onderwerpen tijdens de theorie zijn: natuurlijke scheefheid; de oefeningen in methode Rechtrichten: ruiterfitheid; ruiterhulpen, hoe mens en paard leren; hoe je om kunt gaan met angsten van mens en paard; hoe  je  gevoelens als zelfvertrouwen, trots, enz bij mens en paard kunt ontwikkelen.

Locatie: Trainingscentrum De Maesberg, Harderwijkerweg 2, Arnhem

Investering:
Praktijkdeelnemer: €95,= inclusief koffie, thee, lunch, stalling/ paddock
Theoriedeelnemer: €35,= inclusief koffie, thee en lunch

Enthousiast geworden?

Geef je snel op:
Stuur een email via het contactformulier
of bel 06-20586356

Scroll naar boven