Ervaringen van ouders

augustus 2018

Klik op de foto op de video af te spelen

Dit meisje kon al rijden voor ze bij mij kwam voor coaching, vandaar dat er niet in de lange teugels wordt gewerkt, zoals gebruikelijk bij Horse Boy Method.

“Tijdens de training bij Carola zie ik Rixt veranderen van bozig, gefrustreerd en zelfs agressief meisje in een dametje die zelfverzekerd aan het werk gaat met het paard en materiaal. Haar hele houding en gelaat verzacht zichtbaar.

Doordat Carola haar zichzelf laat zijn met  haar eigen grenzen van kunnen die dag (want ook dat verschilt per dag) en haar in haar waarde laat maar toch niet schroomt om haar toch uit te dagen om grenzen te verleggen.

Maar ook heel duidelijk leert je eigen grenzen te bewaken werkt deze methode zo ongelooflijk belonend, want ze ziet zelf heel goed het directe resultaat. Carola heeft feilloos in de gaten hoe ze haar moet benaderen en soms zelfs gewoon aanpakken.

De paarden zijn zo braaf en geduldig, ze voelen het heel goed aan. De interactie met de andere stalgenoten wordt ook als heel erg warm en respectvol door ons ervaren.

Als moeder langs de kant denk ik tijdens de training heel erg vaak; I wish that I could freeze the picture.”

Scroll naar boven